Muvo: nova pridobitev za še učinkovitejše vzdrževanje javnih prometnih površin

To je Muvo, naša nova pridobitev za izvajanje zimskega in letnega vzdrževanja javnih prometnih površin. Gre za majhno in okretno večnamensko vozilo, katerega posebnost je v tem, da je nanj mogoče namestiti različne pripomočke in orodja – od vakuumskega čistilnika, krtač in kosilnice do pluga in posipalca, ki bosta prišla še kako prav v aktualni in prihodnjih zimskih službah.

Posodobitve in dodatne okrepitve zimskega voznega parka

V novo zimsko sezono smo poleg dveh večnamenskih vozilc Muvo zaplužili še s tremi novimi traktorji za pluženje pločnikov in dvema unimogoma. Medtem ko so unimogi ob obilnejših snežnih padavinah vpoklicani kot prvi, na specialna vozila Muvo računamo predvsem v ožjih ulicah, kjer delo zimske službe otežujejo nepravilno ali neodogovorno parkirana ali celo zapuščena vozila. Voznike zato prosimo, naj svoje avtomobile v strnjenih naseljih parkirajo odgovorno.

Sol za posip za občane MOM

Občani MOM lahko prevzamejo do 20 kg soli za posip ob predložitvi osebnega dokumenta na sedežih mestnih četrti in krajevnih skupnosti v času uradnih ur. Sol za posip je v razsutem stanju, zato občanom priporočamo, da s seboj prinesejo ustrezno posodo.

E-NOVICE

Prijavite se k prijemanju naših novic in bodite
obveščeni o vseh aktualnih zadevah.