Obvestilo poslovnim partnerjem

Spoštovani poslovni partnerji.

V družbi Nigrad, d. d., z vso pozornostjo spremljamo aktualno dogajanje, povezano z izbruhom novega koronavirusa; ker si prizadevamo za čim boljšo zaščito zdravja vseh deležnikov v naših poslovnih procesih ter za zagotavljanje nemotenega izvajanja komunalnih storitev, dosledno upoštevamo vsa priporočila in navodila pristojnih institucij in organov ter svojo dejavnost sproti prilagajamo danim razmeram. Z namenom zmanjšanja tveganj je vodstvo družbe Nigrad, d. d., sprejelo številne preventivne ukrepe in ustanovilo delovno skupino za krizni menedžment. Z ukrepi, ki so trenutno v veljavi, dosledno izvajamo vse zakonsko predpisane obveznosti ter prilagajamo obseg in vrsto del spremenljivim razmeram. Ob tem prevzemamo tudi dodatne naloge glede na zahteve in potrebe okolja ter si aktivno prizadevamo za optimalno varnost na vseh stopnjah naših poslovnih procesov in v vsej izvedbeno-logistični verigi.

Dogajanje bomo v družbi Nigrad, d. d., pozorno spremljali še naprej in vas, v kolikor bi bilo treba na ravni uprave družbe sprejeti ukrepe, ki bi lahko vplivali na naše medsebojno poslovno sodelovanje, pravočasno obvestili. Tudi vas vljudno prosimo, če ste morebiti sprejeli kakršne koli ukrepe, ki bi jih naša družba morala upoštevati pri sodelovanju z vami, da nas o tem pravočasno obvestite.

Stiki na sedežu naše družbe so do nadaljnjega ukinjeni, dosegljivi smo na info@nigrad.si in na 02 45 00 300. Za morebitna vprašanja ali dodatna pojasnila smo vam z veseljem na voljo.

Lepo vas pozdravljam, pazite nase in ostanite zdravi.

Matjaž Krevelj, direktor

E-NOVICE

Prijavite se k prijemanju naših novic in bodite
obveščeni o vseh aktualnih zadevah.