Spremenjena prometna ureditev na območju pokopališč ob dnevu spomina na mrtve

Ob dnevu spomina na mrtve pričakujemo zgostitev prometa na območju pokopališč Pobrežje, Dobrava, Limbuš, Gorca (Malečnik) in Razvanje, zato v sredo, 31. 10. 2018, in v četrtek, 1. 11. 2018, uvajamo začasne spremembe prometnega režima.

Na območju pokopališč Pobrežje in Dobrava bo od srede, 31. 10. 2018, od 1. ure naprej in vse do četrtka, 1. 11. 2018, do 23. ure spremenjena prometna ureditev:

  • Del Ceste XIV. divizije med Osojnikovo in Šolsko ulico bo zaprt za ves promet, semaforji v križišču Cesta XIV. divizije-Osojnikova ulica bodo izključeni;
  • na delu Ceste XIV. divizije med Osojnikovo ulico in Ulico bratov Greifov bo v smeri od Osojnikove ulice proti Ulici bratov Greifov vzpostavljen enosmerni prometni režim;
  • z zaporno prometno signalizacijo bo onemogočeno parkiranje na avtobusnem obračališču na območju pokopališča Dobrava;
  • na območju Karantanske ulice, v neposredni bližini pokopališča Dobrava v smeri proti Ulici Anice Černejeve in v smeri proti Ptujski cesti, bo najvišja dovoljena hitrost omejena na 40 km/h.

Na območju pokopališča Limbuš bo v sredo, 31. 10. 2018, in v četrtek, 1. 11. 2018, ob državni cesti R2-435 vzpostavljena obojestranska začasna prometna signalizacija z dodatnimi prometni znaki »Nevarnost na cesti« in dopolnilno tablo »Pešci na vozišču«.

Na območju pokopališča Gorca v Malečniku bo v četrtek, 1. 11. 2018, od 6. do 21. ure na delu občinske ceste med križiščem v Hrenci in križiščem v Malečniku, v smeri od Hrence proti Malečniku vzpostavljen enosmerni prometni režim.

Na območju pokopališča Razvanje bo v četrtek, 1. 11. 2018, od 5. do 21. ure na delu Pivolske ceste na odseku med Krožno potjo in Oberlajtovo potjo, v smeri proti Oberlajtovi poti, vzpostavljen začasni enosmerni prometni režim.

Udeležence v prometu prosimo za prilagoditev vožnje začasnim spremembam v prometni ureditvi ter za razumevanje in strpnost v času povečanega števila obiskovalcev na območju pokopališč. V izogib težavam s parkiranjem in prometno pretočnostjo obiskovalcem pokopališč priporočamo uporabo sredstev organiziranega javnega prevoza.

E-NOVICE

Prijavite se k prijemanju naših novic in bodite
obveščeni o vseh aktualnih zadevah.